story

Review Love, Beauty & Planet Coconut Water & Mimosa Flower

Hallo teman, kali ini aku mau review tentang hair & body care Love, Beauty & Planet series Coconut Water & Mimosa Flower. Udah pada tau produk Love, Beauty & Planet belum nih teman-teman?
Hello friends, this time I want to review the hair & body care Love, Beauty & Planet series Coconut Water & Mimosa Flower. Do you know about Love, Beauty & Planet products yet, friends?

Aku coba ini pertama dari temenku yang punya shampoo dan conditionernya, katanya enak dipakenya. Setelah itu aku coba pakai keramas juga waktu aku main ke tempat temenku, ternyata oke juga, pemakaian shampoonya, rambutku jadi berasa keset *apasih bahasanya keset* dan setelah pemakaian conditionernya, rambut jadi halus. Biasanya aku perlu pakai vitamin rambut setelah keramas agar rambutku bisa disisir, tapi pakai produk ini, aku gak perlu pakai bantuan vitamin lagi setelah keramas biar rambutku bisa disisir. Aku memutuskan untuk pakai produk ini, awalnya aku beli cuma shampoo dan conditioner aja.
I tried this for the first time from my friend who has shampoo and conditioner, he said it was delicious. After that I tried to wash my hair too when I went to my friend’s place, it turned out okay too, using the shampoo, my hair felt like a … *don’t know how to say* and after using the conditioner, my hair became smooth. Usually I need to use hair vitamins after shampooing so that my hair can be combed, but using this product, I don’t need to use vitamin help anymore after shampooing so that my hair can be combed. I decided to use this product, at first I just bought shampoo and conditioner.

Tapi, penasaran aku tuh sama semua produk varian ini, soalnya aromanya itu candu banget. Akhirnya aku memutuskan beli Body Lotion dan Body Wash nya. Setelah pemakaian body wash, beneran deh, aromanya itu kok bisa ya, kan nama variannya Coconut Water dan Mimosa Flower, aroma kelapanya ada, tapi ada aroma lain yang unik, mungkin itu aroma Mimosa Flowernya, segar banget.
But, I’m curious about all these variant products, because the scent is so addictive. Finally I decided to buy the Body Lotion and Body Wash. After using the body wash, really, how come the scent works? The names of the variants are Coconut Water and Mimosa Flower, the scent of coconut is there, but there is another unique scent, maybe it’s the scent of Mimosa Flower, it’s really fresh.

Nah, sebelum bobok, aku pakai body lotionnya, aromanya bikin tenang. Dan waktu aku kerja, temenku tanya, siapa bawa biskuit Roma Kelapa? Jadi pengen makan roma.
Hahaha, aku bilang lotionku aroma kelapa. Lucu banget, katanya sekilas kaya aroma biskuit roma kelapa tapi segar.
Well, before I fall asleep, I use the body lotion, the aroma is calm. And when I was working, my friend asked, who brought Roma Kelapa biscuits? want to eat Roma.
Hahaha, I said my lotion smells of coconut. Very funny, she said, at first glance, like the scent of roma coconut biscuits but fresh.

Awalnya aku ngga suka produk perawatan yang berbau kelapa, jadi nggak mau coba-coba. Tapi untuk LBP ini pengecualian. Favorite banget aromanya. Ternyata produk varian ini bukan cuma 4 di atas dong, masih banyak setelah aku cari di websitenya https://www.lovebeautyandplanet.com/us/en/collections/coconut-water-mimosa-flower.html .
At first I didn’t like products that smelled of coconut, so I didn’t want to try them. But LBP is an exception. Very favorite scent. It turns out that this variant product is not only 4 above, there are still many after I searched the website https://www.lovebeautyandplanet.com/us/en/collections/coconut-water-mimosa-flower.html .

Penasaran juga, kenapa nama produknya panjang amat Love, Beauty & Planet. Ternyata LPB ini mengandung kebaikan di semua bagian produknya, dari isinya sampai ke kemasannya. Semua tertuang di website mereka, salah satu penjelasannya adalah
Sustainably sourced : aroma didapatkan dari bahan alami yang certified. Meski ada beberapa bahan yang belum, kami berkomitmen di tahun 2020 semua bahan alami kami berasal dari certified sustainable source”.
100% Recycled materials : botol kami adalah kebanggaan kami. Berasal dari 100% plastik daur ulang yang juga dapat didaur ulang kembali. Meskipun tutup botol kami masih belum dapat didaur ulang, kami berkomitmen untuk sesegera mungkin membuat tutup botol yang juga terbuat dari plastik daur ulang.”
Saving water fast rinse : Melalui riset panjang, pakar produk kami berhasil merancang kondisioner berkualitas tinggi dengan teknologi cepat bilas. Karena kondisioner kami ringan dan gampang dibilas, kamu dapat lebih menghemat air. Kami juga berkomitmen untuk membuat shampo cepat bilas sesegera mungkin.”
Reduce carbon footprint : Kami akan selalu terbuka tentang jejak karbon yang kami hasilkan. Sebagai bagian dari komitmen tersebut, setiap tahunnya kami akan menginformasikan jumlah emisi karbon yang dihasilkan dari produksi dan distribusi kami, dan membuat perhitungan untuk ‘membayar’ atas karbon yang kami dihasilkan. Kami memiliki target untuk mengurangi jejak karbon hingga 20% sebelum tahun 2020. Pajak yang terkumpul akan digunakan untuk mendukung program pengurangan limbah, emisi karbon juga mendorong tingkat daur ulang yang lebih tinggi. Kami ingin meninggalkan jejak karbon sekecil mungkin, bahkan sampai tidak ada. Namun sampai kami menemukan cara yang tepat untuk melakukan hal tersebut, kami akan berusaha ‘membayar’ atas karbon yang kami hasilkan selama proses produksi, dengan mendukung program pengurangan landfill waste dan carbon emission.”

I am curious as to why the name of the product is so long, Love, Beauty & Planet. It turns out that LPB contains goodness in all parts of its product, from the contents to the packaging. All contained on their website, one explanation is
“Sustainably sourced : the aroma is obtained from certified natural ingredients. Even though there are some ingredients that are not yet, we are committed to 2020 all of our natural ingredients will come from certified sustainable sources”.
“100% Recycled materials : our bottles are our pride. Derived from 100% recycled plastic which can also be recycled again. Although our bottle caps are still not recyclable, we are committed to making bottle caps that are also made of recycled plastic as soon as possible. reset. “
“Saving water fast rinse : Through long research, our product experts have succeeded in designing a high quality conditioner with rinse fast technology. Because our conditioner is light and easy to rinse, you can save more water. We are also committed to making a quick rinse shampoo as soon as possible.”
“Reduce carbon footprint: We will always be open about the carbon footprint we produce. As part of this commitment, each year we will inform you about the amount of carbon emissions generated from our production and distribution, and make calculations to ‘pay’ for the carbon we produce. We have a target to reduce our carbon footprint by 20% by 2020. The tax collected will be used to support waste reduction programs, carbon emissions also encourage higher recycling rates. We want to leave a carbon footprint as small as possible, if not none. But until we find the right way to do this, we will try to ‘pay’ for the carbon we produce during the production process, by supporting programs to reduce landfill waste and carbon emission. “

Yey, itu review produk Love, Beauty & Planet varian Coconut Water dan Mimosa Flower dari aku, semoga membantu. ^^
Yey, that’s a review of the Love, Beauty & Planet product variants of Coconut Water and Mimosa Flower from me, hope this helps. ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: